Wamelland ligt in het midden van het land van Maas & Waal. Het is een grote binnenspeeltuin van 2100m2 geschikt voor kinderen van 1 t/m 14 jaar.

De binnenspeeltuin is leuk voor een dagje uit met het gezin, vrienden, familie, bedrijf of een schoolreisje. Ook kinderfeestjes zijn altijd een groot succes in Wamelland!
Begeleiders mogen bij ons ook heerlijk meespelen. Wilt u even rust, dan kunt u lekker een kopje koffie nemen uit ons restaurant. U kunt door de hele binnenspeeltuin de kinderen in de gaten houden. Wamelland wordt door vele bezoekers als “een zeer veilige speeltuin” omschreven.
Met een grootte van maar liefst 2100m² is Binnenspeeltuin Wamelland is de grootste binnenspeeltuin van het land van Maas & Waal, waar kinderen, maar ook ouders, zich de hele dag kunnen vermaken. De binnenspeeltuin is veilig, schoon en zeer overzichtelijk met o.a. een gigantisch springkussen en super glijbaan van 6 meter, een ballenbak, een waar spookhuis, 6 trampolines en de nieuwste attracties: de Power Tower, blokkenbouwhoek en een grote ballen fun shooter.
Kortom, een hele dag uitdagingen tot glijden over reuzeglijbanen, klimmen tot een hoogte van 6 meter, en springen op de super springkussen in Wamelland.

http://www.wamelland.nl/binnenspeeltuin-wamelland-feesten-en-verjaardagen