Uitnodiging Piratenfeestje 1

De tekst in de onderstaande uitnodiging kan worden gewijzigd worden door in het formulier de tektst aan te passen. Klik vervolgens op “Wijzig tekst”. De tekst in de afbeelding zal nu gewijzigd worden in de aangepaste tekst.
De tekst kan worden uitgelijnd door middel van spaties en enters. Wanneer de uitnodiging naar wens aangepast is kan deze worden opgeslagen door de knop “uitnodiging opslaan” te gebruiken onder de afbeelding. Wanneer de afbeelding eenmaal op uw computer is opgeslagen kan u deze zelf afdrukken of van de afbeelding een echt uitnodingskaart laten maken door een gespecialiseerde kaarten webshop.

Deze afbeelding is gratis te gebruiken en te downloaden. Wanneer u de afbeelding gebruikt zouden wij het op prijs stellen dat u deze pagina leuk vind via Facebook, Google +1, Hyves of Twitter via de buttons onder de uitnodiging.

Share

Laat een Reactie achter

  1. lize

   dat is heel waar ik heb net een super mooie uitnodiging gemaakt!

 1. Josien

  Help, als ik de tekst wijzig komen er steeds enters in die ik niet wil waardoor de tekst er niet oppast.

  1. Kinderfeestje Thuis

   Josien,

   Normaal gesproken zou het gewoon moeten werken.
   U kunt denk ik het beste alle tekst verwijderen en gewoon doortypen zodra de regel vol is word er automatisch een enter geplaatst. Moet er eerder een enter geplaatst worden dan kan dat natuurlijk ook gewoon.

   1. Josien

    Hoi, ik denk dat het aan onze computer ligt, want we hebben echt alles al geprobeerd (geen enters etc.).

 2. Brenda

  Hoi,

  Echt super, die uitnodiging en nog gratis ook!
  Heel erg bedankt!

  Groetjes Brenda