U kunt bij ons terecht voor pensionstalling, huifkartochten, kinderfeestjes, spooktochten en nog veel meer. Neem gerust een kijkje en als u vragen heeft horen wij het graag. In overleg is veel mogelijk! Of kom eens vrijblijvend langs voor een kennismaking. De koffie staat zo goed als klaar!

Op Stal Suder Hiddinghe kun je goed terecht voor een kinderfeestje, spooktocht of speurtocht.

De kinderfeestjes met huifkar en paard worden gehouden van april t/m oktober. In de winterperiode zijn kinderfeestjes mogelijk met huifkar en tractor.
(min. 8 personen, bij >10 kinderen 1 begeleider gratis)

De kinderfeestjes duren 3 uur. Bij aanvang op stal wordt er eerst een leuke huifkarrit gemaakt waarbij iedereen alvast wat lekkers krijgt. En bij terugkomst op de boerderij wachten er chipjes en drinken.

Als al het lekkers op is, worden er spelletjes gedaan rond de boerderij (trampolinespringen, rondje op de pony, boomstamlopen) óf iets spannends in het bos (speurtocht, spijkerbroekhangen, hoefijzergooien, bosgolf, goudzoeken of klootschieten).
(Deze keuze tussen boerderij of bos dient bij opgave gemeld te worden.)

Als iedereen uitgespeeld is wordt het tijd om de magen eens echt goed te vullen. Een lekker patatje met wat drinken gaat er vaak goed in. En als iedereen dat achter de kiezen heeft is het feestje weer op zijn einde.

Gedurende het hele feestje kun je ook de andere dieren op de boerderij bekijken. En de jarige mag een cadeautje uitzoeken!

Van oktober t/m maart organiseert Stal Suder Hiddinghe ook speurtochten voor kinderen.
(min. 8 personen, bij >10 kinderen 1 begeleider gratis)

Bij de speurtochten begin je op de boerderij met wat drinken en snoepjes. Ondertussen is er de mogelijkheid om eventuele cadeautjes uit te pakken. Als dit allemaal gedaan is, is het tijd om in de geblindeerde huifkar te stappen voor een ritje.

Jullie worden vervolgens ergens in het bos uitgezet en moeten met behulp van een kaart een route door het bos, terug naar de boerderij, gaan volgen.

Op deze route kom je vele opdrachten tegen die uitgevoerd moeten worden. Onderweg krijgen jullie van de lieve heks lekkere chips. Wanneer iedereen de boerderij weer bereikt heeft, is er drinken en patat.

Het is ook mogelijk om de speurtocht gedeeltelijk ’s avonds te doen. Onderweg kom je dan een paar spoken tegen!

In de wintermaanden worden er ook spooktochten georganiseerd, speciaal voor kinderen.

Spooktochten

Van oktober t/m maart worden er op Suder Hiddinghe spooktochten georganiseerd speciaal voor kinderen. Deze vinden plaats in het naastgelegen bos.

De tocht start op Stal Suder Hiddinghe. Hier wordt onder het genot van een drankje een inleidend verhaal gehouden in de kantine.

Daarna wordt iedereen meegenomen in een geblindeerde huifkar en gedropt in het bos. En dan moet je maar zorgen dat je de weg terug vindt! Pijlen in het bos helpen je hierbij.

Onderweg staan je diverse verrassingen te wachten. Wat precies? Dat laten we aan je eigen fantasie over…

Bij terugkomst op Suder Hiddinghe kun je bijkomen met wat eten en drinken. En nu maar hopen dat iedereen de weg terug weet te vinden!

Nog een tip: Trek oude kleren aan en stevige schoenen of laarzen. Het is en blijft een bos!

Minimaal voor 10 personen.
(bij >10 kinderen 1 begeleider gratis)

En een dringend verzoek!

Arriveer aub op de exact afgesproken tijd en niet eerder…

Contact

Stal Suder Hiddinghe
Familie Hartkamp
Bergweg 72
8334 MC Tuk

Tel.nr.: 0521-512342
Mobiel Gea: 06-315 540 18
Mobiel Piet: 06-204 344 03

E-mail: stalsuderhiddinghe@home.nl
Site : http://www.stalsuderhiddinghe.nl

Laat een Reactie achter