Cafe, Restaurant & Speeltuinen Morskieft is het ideale adres voor een dagje uit, een kinderfeestje, en bedrijfs- en familiefeestjes. Doordat Morskieft is voorzien van een binnenspeeltuin is het mogelijk om zelfs tijdens regen of winter bij ons je verjaardagsfeestje te vieren of gewoon met het gezin een dagje weg te gaan.

De speeltuin binnen en buiten zijn voorzien van schommels, wipwappen, draaimolens, klimtoestellen, glijbanen, springkussen, trampolines, familieschommels, botsauto’s en nog veel meer speelplezier. De binnenspeeltuin is voorzien van speciaal zand zodat uw kinderen een veilige ondergrond hebben om op te spelen en zich zowel in het zand kunnen vermaken.

Dus weer of geen weer, zomer of winter, bij ons kunnen uw kinderen altijd terecht voor volop speelplezier. Tevens beschikken wij over een ruim binnen en buiten terras en in ons restaurant kunt u gebruik maken van onze uitstekende keuken.

Het is mogelijk om je verjaardagsfeestje bij ons te vieren en natuurlijk kan een lekkere smulpartij daar niet aan ontbreken, hiervoor hebben we daarom speciale arangementen opgesteld varierend in prijs. Voor vragen kunt u ons altijd bellen.
Reserveren alleen gewenst bij groepen groter dan 20 personen.

Verjaardagfeestjes arrangementen:

Arrangement 1 
Ranja
Patat + mayonaise
IJsje
————-
6,00 Euro p.p.

Arrangement 2
Ranja
Patat + mayonaise + 3 mini snacks
IJsje
Verrassing bij de uitgang
————-
7,00 Euro p.p.

Arrangement 3
Sinas of Cola
Patat + mayonaise + frikandel of kroket
IJsje
Verrassing bij de uitgang
————-
8,00 Euro p.p.

Cafe-Restaurant-Speeltuinen Morskieft 
Ootmarsumseweg 303
7667 PB Reutum
tel: 0541-670232
Site: http://www.speeltuinmorskieft.nl
E-mail: info@speeltuinmorskieft.nl

Laat een Reactie achter