kartplaza-preview-videopresentatieSpeciaal voor onze jongste gasten houden we de woensdagmiddag vrij voor kinderfeestjes! Want wat is er nou leuker dan karten op een écht circuit? Of doen alsof je in het Wilde Westen rondloopt tijdens het lasergamen? Het Magic MTV Bowlen is vooral leuk door de lichteffecten en de videoclips. Zelfs de allerjongsten swingen lekker mee! Voor het karten moet je wel min. 1.35 mtr. zijn! Anders pas je jammer genoeg niet in de karts! Alle arrangementen zijn mogelijk vanaf 4 kinderen en je moetmin. 8 jaar oud zijn om te kunnen karten. Er zijn diverse combinaties van activiteiten en kindermenu’s mogelijk.
Hierbij heeft u de keuze uit friet met een kroket of frikandel en nu ook pannenkoeken in onze
nieuwe Pitstop Pancake Corner!

Zondagmiddag: karten voor de kleintjes

Ook zonder feestje voelen kinderen zich thuis bij Kartplaza Actionworld. Op zondagmiddag kunnen onze jongste bezoekers hun coureurskwaliteiten tonen. Ze rijden heats van 10 minuten op speciaal voor hen geprepareerde karts.
Junior karten is mogelijk voor kinderen van 8-14 jaar op zondagmiddag tussen 13:15 en 14:00 uur en tussen 17:30 en 18:00 uur. Indien mogelijk is er doordeweeks ook junior karten van 18.00 en 19.00 uur.

LaserGame en bowlen

Het Wild West LaserGames is een van de favorieten bij de jongste bezoekers. Ze kunnen zich lekker uitleven en rondrennen in de spannende spookstad. Ook het bowling centrum is uitermate kindvriendelijk. Dankzij een uitgekiend bumpersysteem en speciale lichtgewicht ballen is het voor iedereen mogelijk om raak te gooien.
Bij het LaserGamen bestaat er de mogelijkheid dat u met andere kinderfeestjes samen speelt.

Kartplaza KartClinics

Is het je droom om een professionele race coureur te worden? Of wil je gewoon je rondetijden verbeteren zodat je je vriendjes kunt verslaan? Volg dan de Kartplaza KartClinic! Voor iedereen tussen de 8 en 15 jaar en van 16 tot … jaar geeft Kartplaza Actionworld KartClinics.
Klik hier voor meer informatie

Kartplaza Actionworld
Energiestraat 6
7442 DA Nijverdal
telefoonnummer 0548 – 62 10 03
fax 0548 – 62 07 10
website www.kartplaza.nl
E-mail info@kartplaza.nl

Laat een Reactie achter