Kids Survivals heeft het gaafste, spectaculairste, leukste, “vieste” & geweldigste blubberparcours in heel Nederland!!

Ons nieuwe survivalbos is een feit, per 1 september 2011 gaan we in het survivalbos met de gaafste, leukste en stoerste survivaltochten en speurtochten starten. Met een blubberparcours waar je niet meer omheen kan. Wij durven te zeggen dat wij het leukste, stoerste en uitdagende survivalterrein hebben in heel Almere. Midden in het survivalbos aan het water gaan wij met jullie op survival. En… wat nog het leukste is, bij ons gaan we het hele jaar door, want wij hebben een geweldige survival loods waar we ook bij slecht weer gebruik van kunnen maken. Dus ben je in de herfst of winter jarig? Nou, boek dan maar gewoon een survival, want wij zijn niet meer van het weer afhankelijk zodat de survival altijd doorgaat. Midden in het survivalbos staat een grote tippi met een vuurkorf in het midden, daarbuiten hebben we een super gaaf kampvuur en daar staan al onze picknicktafels klaar om op dat centrale survivalpunt te eten en te drinken. Je waant je midden in het oerwoud waar de indianen wonen. Er zijn toiletten, je kan onderweg je handen wassen uit onze bronkranen, het is teveel om op te noemen.

Dus…. wil jij bij ons een echte spectaculaire verjaardagsurvival meemaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want wij zijn de specialist in alle verjaardagsurvivals, survivaltochten, scholensurvivals, klassensurvivals, sportteamsurvivals, speurtochten, GPS tochten, kinder kookfeesten, nagelart-feestjes en sieradenfeestjes. Op in- en outdoor zijn wij het beste op kindergebied. Wil je een disco met je klas of school na een survivaltocht dan is dit vanaf nu ook mogelijk. Of wil je na de survival samen met je ouders en je vriendjes/vriendinnetjes nog lekker BBQen of pannenkoeken eten, dan is dat nu allemaal mogelijk. Zeg het maar en wij maken voor jou een speciaal verjaardagsarrangement.

WAT IS ER LEUKER DAN JARIG TE ZIJN… Eén dag per jaar wil je natuurlijk als jarige job helemaal in het middelpunt staan. Trakteren en kinderfeestjes, welke ouder zoekt niet voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje voor zijn of haar kind! Maak het feest compleet, want wij bij Kids outdoor survivals zitten boordevol kinderactiviteiten/feestjes die voor elke leeftijd geschikt zijn. Avontuurlijk, spannend, leuk, gezellig, creatief, wat je maar wilt, wij geven het. Bij ons kan en mag je lekker door onze geweldige moddersurvival tunnel kruipen, boogschieten, kano/vlotvaren, touwbruggen over en daarbij ga jij dus het survival avontuur aan. Wij hebben het allemaal. Voor jongens, meisjes of gemixt, het maakt niet uit. Neem je vrienden en vriendinnen mee en ervaar een dagje survival zoals je nog nooit hebt gehad. Ons geweldige survivalbos ligt nabij het water, waardoor wij bij mooi weer wateractiviteiten kunnen gaan doen zoals bijvoorbeeld: blind kanovaren en vlotvaren.

Voor de kids een hoogtepunt maar voor de ouders vergt het heel wat organisatie. Wat gaan we doen? Wie nodigen we uit? Kids Outdoor survivals zal alle ouders mogelijkheden en tips geven waardoor het voor de kinderen een geweldig verjaardagspartijtje wordt. Want zowel jullie ouders als ons enthousiaste team willen dat jouw verjaardagsfeestje helemaal goed verloopt en dat je hier nog jaren over na kunt praten. Jullie ouders willen natuurlijk, net als wij, er alles aan doen om jouw verjaardagspartijtje te doen slagen. Daarom hebben wij met zorg ons enthousiaste survivalteam uitgezocht, omdat wij, zijn net als jullie ouders/verzorgers, allemaal betrokken bij het feestje van De jarige job, JIJ DUS! Wij vieren dan ook met zijn allen feest.
Dus alle reden om bij Kids Outdoor survivals je verjaardag, schoolreisje, klassenuitje, sportteamuitje te vieren. Jullie zien, wij zijn op alle kinder survivalmarkten thuis!!!
O ja, het is voor Kids Only, dus papa en mama gaan niet mee tijdens jullie survival avontuur. Maar….. je ouders kunnen wel wachten onder het genot van een kopje koffie en/of drankje in ons gezellige survival loods, gelegen aan het survivalterrein.

Kids Outdoor Flevoland

Kotterbosweg 97
8218 AD LELYSTAD
036-5290318
E-mail: info@kidsoutdoorflevoland.nl
Site : http://www.kidsoutdoorflevoland.nl/

Laat een Reactie achter