Bij Santelli valt van alles te beleven. Er is aanbod voor jong en oud, groot en klein. Zo kunnen kinderen vanaf groep 3 hun kinderfeestje komen vieren, meedoen aan de circusweek, met hun hele school aan een circusprojectmeedoen of op les gaan. Ook volwassenen kunnen op les, een cursus volgen of een workshop boeken voor een familiedag, bedrijfsuitje of andere speciale bijeenkomst.

Kinderen vanaf groep 3 van de basisschool kunnen hun feestje bij Santelli vieren. Onder begeleiding van een trainer gaan de kinderen aan de slag met onder andere: kogellopen, jongleren, trapeze, acrobatiek en éénwielfietsen. In de pauze is er ranja met een koekje.

Kinderfeestje

Tijdens een circusfeestje maken kinderen kennis met verschillende circustechnieken. Feestjes kunnen plaatsvinden op vrijdagmiddag (13.30 uur), zaterdag (de hele dag) en zondagmiddag.
Duur: 2 uren.
Prijs: € 95,-

Algemene informatie

Groepsgrootte
Kinderen uit groep 3:                maximaal 8
Kinderen uit groep 4:                maximaal 10
Kinderen uit groep 5 of hoger:   maximaal 12
(Aantallen zijn inclusief jarige)

Kinderfeestje boeken
Het bespreken of boeken van een circusfeestje of vragen stellen over beschikbare data en tijden kan alleen telefonisch (050 313 9575). U kunt een feestje minimaal één week van tevoren boeken. Kijk voor meer informatie naar de algemene voorwaarden.

Kinderfeestje met voorstelling

Bij dit circusfeestje krijgen de kinderen eerst les in verschillende circustechnieken. Daarna kiezen ze een techniek die ze het leukst vinden, studeren ze een act in en kiezen ze een kostuum. Als afsluiting van het feestje geven alle kinderen een voorstelling aan de ouders die komen kijken. Dit feestje kan alleen plaatsvinden op zondagmiddag (13.00 uur) en is geschikt voor kinderen vanaf groep 4.
Duur: 4 uren.
Prijs: € 215,-

Postadres
Jeugdcircus Santelli
Postbus 4255
9701 EG Groningen

Bezoekadres
Professor Enno Dirk Wiersmastraat 3a
9713 GH Groningen

http://www.jeugdcircus.nl/

Laat een Reactie achter