We verzorgen  complete creatieve,  actieve  en  exclusieve feestjes   voor jong en oud  vanaf 3 jaar. U heeft geen omkijken meer naar de kinderfeestjes van uw zoon of dochter. Het scheelt u tijd en moeite.

verkleedkist groningenWanneer u een maand voor het feestjes de kist reserveert en betaalt, krijgt u gratis uitnodigingskaarten thuisgestuurd.

Voor ouders die een feestje thuis willen organiseren, hebben we de thema (verkleed)kist. Ook voor dit feestje hoeft u niet veel meer te doen dan de kinderen uitnodigen ,de spelletjes begeleiden en voor eten en drinken voor de gasten te zorgen. De kisten zijn helemaal compleet en uw zoon of dochter kan een thema  naar keuze uitkiezen.

Elke kist heeft een  handleiding die bijdraagt tot  fantasiespel  en betrokkenheid van de kinderen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Creatief?

Onder deskundige begeleiding  worden er creatieve feestje bij ons in het atelier gegeven. Hierbij staan plezier en eigen inbreng voorop. We  stimuleren zoveel mogelijk   de creatieve kant van het kind. Elk kind is anders en uniek, daarom zal ook het eindresultaat anders zijn.

ridderfeest groningen piratenfeest groningen Prinsessenfeest groningen

Exclusieve themafeestjes

Wij verzorgen de uitnodigingen, de catering,  de aankleding van de feestruimte,  de verkleedkleren en we begeleiden het feestje van a tot z cobra feest groningen

Kinderatelier Paletje
Het Want 95
9733 BG Groningen
Site : http://www.paletje.com

Laat een Reactie achter