Geheim agent feestje

Maak uw eigen persoonlijke uitnodiging voor een geheimagent feestje . De tekst in de onderstaande uitnodiging kan worden gewijzigd door in het formulier de tektst aan te passen. Klik vervolgens op “Wijzig tekst”. De tekst in de afbeelding zal nu gewijzigd worden in de aangepaste tekst. De tekst kan worden uitgelijnd door middel van spaties en enters. Wanneer de uitnodiging naar wens aangepast is kan deze worden opgeslagen door de knop “uitnodiging opslaan” te gebruiken onder de afbeelding. Wanneer de afbeelding eenmaal op uw computer is opgeslagen kan u deze zelf afdrukken of van de afbeelding een echt uitnodingskaart laten maken door een gespecialiseerde kaarten webshop.

Deze afbeelding is gratis te gebruiken en te downloaden. Wanneer u de afbeelding gebruikt zouden wij het op prijs stellen dat u deze pagina leuk vind via Facebook met de buttons onder de uitnodiging.

Share

Laat een Reactie achter

 1. jolanda nijboer

  Ontzettend leuke uitnodiging en leuke ideeën voor een geheim-agent feestje….we zijn nu druk met de voorbereidingen en hebben er veel zin in!

 2. Natalie Nobbe

  Ik vind vooral de bom-taartjes een erg leuk idee.
  Het idee is zo simpel dat je geen keukenprinses hoeft te zijn om een lekker tot de verbeelding sprekend resultaat te krijgen.
  Ook staan er heel leuke ideeen voor spelletjes op deze site

 3. Mascha kneppers

  Leuke uitnodiging en veel leuke spel ideeën!
  Ook bij andere thema’s staan leuke spellen die met een kleine aanpassing bij dit thema kunnen!