De KinderEntertainster ‘betovert’ met haar enthousiasme de kinderen.

Want, zeg nu zelf, welk kind droomt er nou niet van om met een clown te goochelen, zelf te toveren met een heks, een geheime piratenschat op te sporen, om te luisteren en mee te doen in een sprookje, in een meespeeltheaterstuk of om met andere ridders en jonkvrouwen een geheim te ontsluieren??

De Concepten

Voor de kinds hebben we een 3-tal concepten uitgewerkt. Echter naast deze concepten zijn natuurlijk ook tal van andere mogelijkheden te bieden. Informeer daarnaar!
Puk
Puk
Omdat niet alle kinderen van een “clown” houden is Puk in het leven geroepen. Puk doet een beetje het zelfde als Clown Ikke, maar is toch ook weer ietsjes anders.
Puk’s moeder is een prinses, en haar vader piraat. Je snapt dat die geen tijd hebben voor een meisje zoals Puk. Maar Puk wil ook bijzonder zijn, net zoals iedereen eigenlijk bijzonder is! Daarom is Puk haar eigen weg gegaan, en heeft ze leren goochelen, kan ze schminken en ballonfiguurtjes draaien.
Kortom, met Puk is het gezellig!
Clown Ikke
Clown Ikke
Clown Ikke treedt ongeveer 45 min.- 1 uur op met verschillende goocheltrucs, zingt (originele) liedjes, en betrekt de kinderen nadrukkelijk bij haar show.
De show is toegesneden op de gelegenheid.
Show onderdelen kunnen zijn:
Goochelen
Ballonvouwen
Tablemagic
Schminken
Liedjes zingen
Heks Hazel
Heks HazelHeks Hazel ziet er “eng” uit, maar is een heks met een hartje van goud. Al gauw zal het ijs gebroken zijn en nodigt zij de kinderen uit in de heksenkring. Daar worden de nieuwste wetenswaardigheden van de heksen uitgewisselt. En kunnen de kinderen zelf een truc leren! Na de heksenkring is er tijd voor een spel. En als je geluk hebt, dan zou Hazel`s tante nog wel langs kunnen komen. Helemaal vanuit het verre Ierland, dus is zij op tijd voor het feest of niet?

 

Nicole Jongkind
Dalfsen
Inform@entertainster.nl
0529 – 402 423
http://www.entertainster.nl

Laat een Reactie achter