De Pottenbakkerij

De Pottenbakkerij is gevestigd in een oud bakhuis in het mooie dorp Bathmen. Het is een gezellige pottenbakkerij waar u altijd welkom bent om een kijkje te komen nemen.

Pottenbakken

Hier worden gedraaide gebruiksvoorwerpen (schalen, borden, bekers, kannetjes etc.) en handgevormde siervormen gemaakt.

Tevens is dit een permanente tentoonstelling van het werk van Wilma Meijerink.Kenmerkend zijn de met oxides afgewerkte werkstukken en de met slib gedecoreerde gebruiksvoorwerpen. Daarnaast zijn er geglazuurde, rookgestookte en rakugestookte objecten. U kunt hier terecht voor een uniek cadeau.

Workshop kinderen

Kinderen vinden het vaak heerlijk om te werken met klei. Het is dan ook leuk om je verjaardag met vriendjes of vriendinnetjes al kleiend te vieren.

De kinderen draaien een potje op de schijf en werken daarnaast met klei aan de tafel en aan het eind van het feestje mogen de werkstukken gedecoreerd worden. Elk kind mag drie werkstukken gebakken mee naar huis nemen.

Het kinderfeestje duurt ongeveer 2 1/2 uur.

U wordt gebeld wanneer u de werkjes op kunt halen (na twee of drie weken).  Deelname : minimaal 6 en maximaal 10 kinderen en 2 volwassenen.

Prijs: € 11,00 per kind.

Dit bedrag is inclusief limonade, snoep en de materiaal- en bakkosten van 3 werkstukken per kind.

Contact

In contact met dePottenbakkerij

Heeft u nog vragen? Zou u graag meer willen weten over het pottenbakken? Wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact op met dePottenbakkerij:

Wilma Meijerink
Larenseweg 25
7437 BL Bathmen

Telefoon: (0570)542899
Mobiel: (06) 28976917

Laat een Reactie achter