Het gemoedelijke mag in deze hectische tijd misschien een beetje zijn afgenomen maar in Bakel is het toch te vinden. De gemeente Gemert-Bakel staat voor een prachtige landelijke omgeving met veel cultuurelementen.

Ook voor kamperen en recreeren dan moet U toch echt in Bakel zijn!

Een prachtige streek voor een ontspannen vakantie of weekend weg waarbij ook de Brabantse Bourgondische gezelligheid niet valt weg te denken.
De camping Grotelse Heide is  gelegen in het buitengebied van Bakel omgeven door bossen.
Een gezinscamping waar rust en gezelligheid goed gecombineerd kunnen worden.
Gastvrijheid en persoonlijk aandacht staan hier hoog in het vaandel .
Deze A.N.W.B camping is gericht op families met kinderen maar ook voor de fietsers en wandelaars een prima kampeerlocatie,denk aan de knooppuntroutes voor de fietsers onder ons en het Nordic Walking voor de wandelaars.
In het hoogseizoen worden er dagelijks activiteiten georganiseerd van pannenkoeken bakken tot picknicken en knutseluurtjes.
Kindvriendelijke speeltuin,kinderboerderij,2 zwembaden  verwarmd door zonne-energie, trampoline, fietsverhuur en midgetgolfbaan.Een leuke bezigheid voor jong en oud is onze midgetgolfbaan met 18 banen.
De midgetgolfbaan is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur (1- april tot 1 Oktober)ook voor kinderfeestjes e.d.

Midget-golf

Heeft u een kinderfeestje of wilt u er even tussenuit, kom dan naar onze midgetgolfbaan. De midget-golfbaan is iedere dag geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur.

prijzen:

Kinderen tot en met twaalf jaar € 2,00 P.P
Dertien jaar en ouder € 2,50 P.P
Voor groepen/kinderfeestjes neem contact op voor meer informatie*


Laat een Reactie achter