Het Museum Stad Appingedam kent diverse arrangementen, voor groepen, scholen en natuurlijk kunnen wij ook een arrangement samenstellen naar wens.

Er zijn verschillende mogelijkheden als u als groep (vanaf 10 personen) het museum wilt bezoeken:

Entree met rondleiding: € 3,- p.p.

Entree, rondleiding, 2 kopjes kofiie/thee met Groninger koek: € 6,- p.p.

Entree, rondleiding, lunch met Groninger mosterdsoep, 2 belegde broodjes p.p., melk/karnemelk/jus d’orange en fruit: € 12,- p.p.

Naar wens kan een ander arrangement worden samengesteld. Voor informatie of reserveren: tel. 0596-680168 of stuur een mailtje.

 

Speciaal schoolarrangement:

Voor scholen hebben wij het volgende programma: de kinderen worden ingedeeld in bijvoorbeeld drie groepen van maximaal 12 kinderen en krijgen achtereenvolgens 2 tot 4 onderdelen (naar wens van de school) van elk ca. 20 minuten :

1. een rondleiding door het museum,

2. er wordt een spannend verhaal voorgelezen in de middeleeuwse kelder,

3. vragen maken bij de tentoonstelling (lesbrief wordt van tevoren naar de school gestuurd en de kinderen kunnen dan kopieën meenemen)

4. een pauze met drinken en een zakje chips, eventueel kunnen er ondertussen kleurplaten worden gemaakt.

Dit arrangement kan aangepast worden aan alle leeftijden, van groep 1 t/m groep 8. Maximaal 50 kinderen per keer. Prijs: € 2,- per leerling, € 3,50 per begeleider, de begeleiders krijgen koffie met cake.

 

Heksenfeestje:

Wil je je verjaardag eens op een heel andere manier vieren? Geef je dan op voor een heksenfeestje in het museum! Dit kan voor kinderen vanaf 7 jaar, maximaal 8 kinderen per keer, op een woensdagmiddag of vrijdagmiddag vanaf 14:00 uur. Je gaat samen een speurtocht doen door het museum, heksenproefjes, kleurplaten maken, er wordt een spannend verhaal verteld en als je vriendjes of vriendinnetjes kadootjes meegenomen hebben voor jou gaan we die in een spel uitpakken. Natuurlijk is er ook wat lekkers te eten en te drinken!

Het feestje kost inclusief alles, ook de entree: € 25,- en volwassenen die meegaan betalen € 3,50 entree. Dus een feestje voor 8 kinderen en twee volwassenen kost totaal € 32,-. Reserveren kan telefonisch: 0596-680168.

Tip: Na het feestje kunt u patatjes gaan eten bij ‘Aan tafel’, een paar stappen verder dan het museum in de Dijkstraat. Zij hebben een speciale aanbieding in combinatie met een heksenfeestje bij ons: Voor €18,- krijgt u voor 8 kinderen en twee volwassenen patat met mayonaise en naar keuze een kroket/frikadel/kip nuggets! Wilt u dit bespreken, dan kunt u dat meteen bij het reserveren bij het museum aangeven, dan wordt alles verder geregeld.

Adres, contact en route

Wijkstraat 25
9901 AE Appingedam
0596 68 01 68
Mail : info@museumstadappingedam.nl
Site: http://www.museumstadappingedam.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
11 uur – 17 uur
Zaterdag, zondag en feestdagen
13 uur – 17 uur

Laat een Reactie achter