Appeltje’s kinderfeestjes is gespecialiseerd in activiteiten in Friesland en Groningen.
Appeltje organiseert verschillende verjaardagsfeestjes en activiteiten voor kinderen vanaf 4 jaar, thuis of op locatie vanaf €6,- per kind.

Een standaard feestje bestaat uit taartjes versieren, knutselen, hoofdactiviteit naar keuze en als afsluiter een spetterende mini disco! Elk kind krijgt een ballondier mee naar huis!

Voor de hoofdactiviteit heeft u keuze uit o.a. speurtochten, vlagveroveren, oud hollandse spelletjes, levend ganzenbord, bloemstukjes maken etc.

Appeltje organiseert ook kinderactiviteiten voor bedrijven, familie feesten en buurtverenigingen.

Voor de hoofdactiviteiten heeft u de keuze uit verschillende spelletjes en activiteiten hieronder een overzicht van de mogelijkheden, andere activiteiten zijn altijd bepsreekbaar!

Binnen activiteiten:

Deze activiteiten zijn het meest geschikt om binnen te houden maar bij mooi weer kunnen we deze spelletjes natuurlijk altijd in de tuin doen.

Gans

Levend ganzenbord:

Dit spel is geschikt voor alle leeftijden, het spel is gebaseerd op het basis principe van ganzenbord maar de kinderen zijn de ganzen en moeten opdrachten en spelletjes uitvoeren. Het kind dat als eerste de finish bereikt zal een extra cadeautje ontvangen. Super leuke activiteit voor iedereen die van spelletjes houd!

Voor dit spel is veel ruimte nodig maar het kan in principe overal gespeeld worden.

 

Oud Hollandsche spellen:

Deze spelletjes zijn geschikt voor alle leeftijden, De kinderen gaan met zijn allen verschillende spelletjes doen zoals: Snoep/koek happen, spijkerpoepen, lange latten-race, zaklopen, sjoelen, knikker flipper, kringspellen (zakdoekleggen, roodkapje, diefje, poppenkraam etc.) en als hoogtepunt het oudhollandsche gatenkaas spel maar wat dat is blijft nog geheim…

De spelletjes zijn afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en de locatie.

wereldreis

Wereldreis:

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden. We gaan een reis rond de wereld maken door spelletjes uit verschillende landen te doen. Zeer geschikt voor echte wereld reizigers!

Deze activiteit kan alleen in een sporthal gehouden worden i.v.m materialen.

bloemstukjes

Bloemstukjes maken:

De kinderen gaan leuke bloemstukjes maken en krijgen deze mee naar huis. De stukjes zijn afhankelijk van het seizoen bijvoorbeeld: herfst stukjes, kerst stukjes, paas stukjes etc.

Feestje voor echte creatievelingen!

Deze activiteit kan op elke locatie zolang er maar een grote tafel aanwezig is. Voor het bloemstukjes maken vraagt Appeltje €10,- per kind voor de materialen.

Crea Bea:

Crea Bea is een gezellig knutsel feestje, we gaan allemaal verschillende knutselwerkjes maken!
Een feestje voor echte Crea Bea’s

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden. Dit feestje kost €7,50 per kind i.v.m de materialen.

apenkooi

 

Apenkooi:

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden. Wie kent het niet lekker ravotten als aapjes!

Deze activiteit kan alleen in de sporthal gehouden worden i.v.m. de materialen.

Diploma

Prinsessen spelletjes

Deze activiteit is voor echte prinsesjes, we gaan allemaal prinsessen spelletjes doen en elkaar mooi opmaken.

De prinsessen spelletjes zijn geschikt voor kinderen tot 8 jaar en kunnen overal gehouden worden.

 

Buiten activiteiten:
Deze activiteiten kunnen alleen buiten gehouden worden. bijvoorbeeld in een park, bos, sportveld of speeltuin bij u in de buurt.

vlag

Vlag veroveren:

Vlag veroveren is gebaseerd op het bord spel stratego en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De groep zal in tweeën worden gesplitst. Elke groep krijgt zijn eigen vlag om te verstoppen de groepen moeten proberen zo snel mogelijk de vlag van de andere groep te pakken te krijgen.

Spel om lekker bij te draven en te rennen!

 

Speurtochten:

Alle kinderen zijn gek op speurtochten! Voor de speurtochten bekijkt Appeltje wat het leukst is per locatie en voor de leeftijd van uw kinderen. Dit kan geheel naar wens worden voorbereid.

Als u zelf een leuk thema in gedachten heeft kunt U dit gerust aangeven.

Voor de speurtochten vraagt Appeltje €10,- extra op het totaal bedrag.

Hieronder staan een aantal speurtochten beschreven:

 

piratenfeestje

Piraten speurtocht:

Deze speurtocht is het meest geschikt voor jonge kinderen tot 7 jaar. De kinderen gaan op zoek naar sleutels bij elke sleutel krijgen ze een nieuwe aanwijzing de laatste sleutel past op de schatkist deze kist zal gevuld zijn met presentjes voor de kinderen.

Voor de speurtocht is er de mogelijkheid om geschminkt te worden als een echte piraat.

griezels

Griezel speurtocht:

Deze spannende speurtocht is geschikt voor alle heksjes en monsters vanaf 7 jaar. De kinderen moeten het geheim van de heks oplossen. Tijdens deze speurtocht moeten ze spannende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden.

hondenpoot

Dierensporen speurtocht:

Deze speurtocht is het meest geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Er is een dier ontsnapt uit de dierentuin nu is het de taak van de kinderen om dit dier terug te vinden, door middel van sporen en aanwijzingen wordt er gezocht naar dit mysterieuse dier.

bord

Verkeersspeurtocht:

Deze leerzame speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De kinderen moeten op een veilige manier hun weg zien te vinden door het verkeer door middel van opdrachten en verkeersborden.

rebus

Puzzel speurtocht:

Deze speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is de bedoeling om de weg te vinden door het oplossen van verschillende puzzels en opdrachten.

Survival met echte klimwand: Nieuw bij Appeltje’s kinderfeestjes is het Survival feestje. Alleen voor de aller stoerste kinderen vanaf 7 jaar. We gaan een survival baan trotseren met een echte klimwand!

Dit feestje vind plaats in de euroborg in Groningen en kost €7,50 per kind + €40 zaalhuur.

Spetter Spater Water Spelletjes: Ook nieuw voor die warme zomer dagen zijn de Spetter spater water spelletjes. Trek je badpak aan en kom spetteren o.a. buik glijden, waterbalonnen spel, waterrace etc.

Dit feestje kan alleen buiten gehouden worden en is geschikt voor alle leeftijden.

Voetbalfeestje: Voor alle stoere jongens en meisjes die van voetbal houden. We gaan ons eigen voetbal shirt knutsellen en natuurlijk lekker voetballen.

Dit feestje kan zowel buiten in uw tuin/ sportveldje als in een gymzaal worden gehouden.
Dit feestje kost €7,50 per kind

Neem contact op met Appeltje’s kinderfeestjes

e-mail: appeltjeskinderfeestjes@gmail.com
site : http://www.appeltjesfeestjes.nl

Telefoon: 0610951205

Laat een Reactie achter