Bosbad Amersfoort staat voor genieten met het hele gezin. Dagelijks zijn het zwembad, de midgetgolfbaan en de horeca opend.. Vanaf 10.00 uur zijn jong en oud en groot en klein welkom in het zonovergoten buitenbad in de bossen van Birkhoven.

Het Bosbad ligt in een bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Het openlucht zwembad heeft een diep en twee ondiepe gedeelten, met glijbanen, een duikplank, speeleilanden en waterspuiters. Peuters hebben een eigen bad, met glijbaantje en watereenden. Om de baden heen is een grote ligweide, waar je heerlijk van de zon kan genieten.

Onder de bomen in de de schaduw hangen hangmatten en staan klim- en klautertoestellen. Nog even in de zandbak met een echte waterpomp of een potje beachvolleybal, midgetgolf of tafeltennis spelen, voordat je weer het water induikt. En elke zondagmorgen (vanaf 8 mei) naar het Openlucht Theater, voor een verrassende theatervoorstelling. Leuk, voor kleine kinderen én voor grote mensen. In de gezellige horeca kan de inwendige mens verwend worden.

De nieuwste attractie is Canopy Trail! Een spectaculair klimparcours zwevend op 8 en 11 meter, hoog in de bomen. Uniek in Nederland. Durf jij het aan!

Feest!

Ben je binnenkort jarig of heb je iets te vieren? Wil je daar een bijzonder feest van maken? Lekker spannend en heel sportief? Vier je feest in het zwembad, in de (gym)zaal of in de frisse buitenlucht en beleef een onvergetelijke dag.

Veel te kiezen

Kies bijvoorbeeld voor een spetter- of spelfeest, jungleparty,voetbal vierkamp, snorkelavontuur of midgetgolfparty. Allemaal heel sportief en ook lekker spannend. Klaar voor het echte avontuur? Wat dacht je van de Scuba Diving party, Kick biking, Shooting skills of of balanceren op 11 meter hoogte op het nieuwe Canopy Trail!

Zwemmen en swingen? Boek een Discofeestje in de zwembaden Octopus, De Slag of Bad Bloemendal! Compleet met de nieuwste muziek en een flitsende lichtshows. Dit mag je niet missen

Bosbad Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 232
Tel 033 – 888 18 02

http://www.bosbadamersfoort.nl/

Laat een Reactie achter