Een verjaardag is een jaarlijks terugkerende, doch vergankelijke gebeurtenis. Wil je zo’n dag echter op een bijzondere manier vastleggen, dan is porseleinschilderen op een verjaarpartijtje de enige oplossing. Tijdens het verjaarspartijtje kunnen kinderen een ontbijtbordje beschilderen (natuurlijk is het mogelijk om in overleg ook een ander voorwerp te beschilderen).In het algemeen is de kindergeest nog ongedwongen creatief en zijn de kinderen in staat om een eigen ontwerp op een bordje te zetten. Is dit niet het geval dan zijn er vele afbeeldingen van stripfiguren e.d. in het atelier aanwezig. Het is echter ook mogelijk dat een plaatje van een favoriet onderwerp of een mooie tekening wordt meegenomen. (Let er wel op dat deze afbeeldingen niet te groot zijn, ze moeten tenslotte op een ontbijtbordje passen). Een verjaarspartijtje duurt ongeveer 1 à 1,5 uur en de begin- en eindtijd worden in overleg met de ouders bepaald.

De kosten
Voor het verjaarspartijtje bedragen tot en met 6 kinderen €90,00, voor elk kind meer €15,00 per kind. Deze kosten zijn inclusief het materiaal, bordje, limonade,lekkers en het branden van het kunstwerk.

Kinderworkshop
Mocht je de smaak op zo’n partijtje nu echt te pakken gekregen hebben, dan is het ook mogelijk om met een groepje kinderen een workshop bij mij te volgen. Op zo’n workshop kan bijvoorbeeld met zusjes, broers, nichten en neven een kunstwerk voor Opa en/of Oma gemaakt worden.
Bijzondere gelegenheden krijgen daardoor een blijvend karakter. Maar natuurlijk kan je op zo’n workshop ook gewoon bij Atelier P&P komen schilderen.

Tip
Een ontbijtserviesje schilderen voor opa en oma. Zelfs de kleinste kunnen meedoen. Er wordt bijvoorbeeld een voet of hand afdrukje gemaakt op ontbijt bordjes.

Marijke Frank • Overstraat 41 • 3958 BS Amerongen
0343-460422 • 0343-456365 • info@atelierpenp.nl

Laat een Reactie achter