creatien cards biedt onder de merknaam KinderfeestjesAlmere.nl de leukste creatieve kinderfeestjes van Almere aan. Wij bieden tal van ideeën voor een leuk, maar bovenal creatief kinderfeestje voor u, maar vooral natuurlijk voor uw zoon of dochter.

Wat dacht u van vogelhuisjes of een kussensloop beschilderen? Een echt schilderij maken met servetten? 3D technieken toepassen op een andere manier dan “eenvoudig” kaarten maken? Uw gasten maken zo zelf een blijvende herinnering aan het feestje van uw zoon of dochter!

Op deze site willen wij u uitgebreide informatie geven over mogelijkheden en prijzen voor onze kinderfeestjes. Tevens kunt u hier voorbeelden vinden van de creatieve uitspattingen van kinderen die u al voor gingen en sfeer foto’s.

Onder de button Algemeen hiernaast vind u onze belangrijkste spelregels en onder de knop Activiteiten laten we alle mogelijkheden zien die we u op dit moment kunnen bieden. Op dit moment werken we ook weer aan nieuwe creatieve ideeën, zodat we ook voor de volgende verjaardag van uw kind weer een leuke activiteit kunnen aanbieden. Heeft u zelf een leuk idee dan kijken we of we dit kunnen realiseren. Hierover kunt u ook contact met ons opnemen. U kunt onze contact gegevens vinden op onze contactpagina.

Hier even in het kort onze belangrijkste kenmerken:

KinderfeestjesAlmere.nl biedt u:

– Creatieve kinderfeestjes vanaf 4 jaar voor jongens én meisjes

– Activiteiten die worden aangepast op de leeftijd van de kinderen


– Deskundige begeleiding

– Kinderfeestjes bij u aan huis en indien gewenst bij ons

– Kinderfeestjes kosten tussen de €10,00 en €15,00 per kind afhankelijk van de gekozen activiteit

– Combineren van activiteiten voor een superlang kinderfeest mogelijk
– Wij hanteren geen minimum aantal kinderen, maar wel een minimum bedrag van € 50,00 excl. reiskosten.

 

Laat een Reactie achter