In je eentje is een bezoek aan Color Me Mine al een feest. Kun je nagaan hoe leuk het wordt met een groep mensen!Vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje, jubileum, geboortefeest, reunie, housewarming, vrije dag: je maakt iedere gebeurtenis bijzonder met Color Me Mine!

Wil je weten of er op een bepaalde datum nog ruimte is bij de studio van je voorkeur? Klik dan hier.

Boek een Color Me Mine Party PackageOnze Party Packages zijn speciaal voor groepen van 8 personen of meer. En ze kunnen helemaal aangepast worden aan jullie wensen. Natuurlijk ben je ook welkom met minder dan 8 personen: dan gelden onze normale studiotarieven. Er zijn verschillende Paint Party Packages, voor zowel volwassenen als kinderen, met keramiek beschilderen en/of mozaieken. Neem contact op met de studio van je voorkeur om je wensen te bespreken. Klik hier voor Vrijgezellenfeesten ofKinderfeest.
Een Color Me Mine Party Package is altijd inclusief:
Keramiek Voor iedere gast een keramiekstuk naar keuze (waarde afhankelijk van gekozen Party Package). Maak een voorselectie of laat iedereen lekker zelf kiezen
Materiaal Verf, sponsjes, stempels, sjablonen, tape, plakfolie en allerlei andere accessoires en hulpmiddelen liggen klaar voor het maken van je persoonlijke meesterwerk
Hulp We helpen met alles wat nodig is voor een geweldig feest: niet alleen met assistentie bij het schilderen, maar ook met een lekker muziekje, sfeertje en – niet onbelangrijk – HET OPRUIMEN!
Tijd Een party duurt ca. 2,5 uur. Als je met meer dan 20 mensen komt is de studio exclusief voor jullie. Kinderfeesten duren meestal 1 tot 1,5 uur: ze zijn nu eenmaal sneller klaar!
Glazuren en Afbakken Geen zorg: dit doen wij voor je! Ongeveer een dag of vijf na het feest staan de werkstukken klaar om opgehaald te worden. Mozaiek gaat meteen mee naar huis.
Overige Feestelijkheden Koffie, thee en fris is verkrijgbaar in de studio. Neem gerust zelf een flesje wijn mee! Op verzoek kunnen we ook zorgen voor taart: voor grotere groepen is ook volledige catering mogelijk.

 http://www.colormemine.nl

 

Laat een Reactie achter