Wil je eens wat anders, dan kun je bij het creativiteitscentrum “De Werkschuit Aalsmeer” jouw verjaardagspartijtje op een creatieve manier komen vieren.

Adres: Baccarastraat 15 in Aalsmeer. klik hier voor de routebeschrijving.

Je mag zelf uitkiezen met welke materialen je wilt gaan werken: bijvoorbeeld klei, brooddeeg, fimoklei, hout, textiel. Wat je hier allemaal mee kan maken? Wat dacht je van een grappig of eng dierfiguur, of misschien heb je zelf nog te gekke ideeën!
De kleifiguren worden tijdens de les beschilderd en geglazuurd voor de glans en worden door de docent op 1000 graden (!) gebakken in de speciale keramiekoven. Als de kunstwerken klaar zijn worden ze door jouw papa of mama opgehaald of door de docent thuis afgeleverd.

Deze verjaardagspartijen duren ongeveer 90 minuten. Limonade, chips en snoep zijn inclusief. Je mag zelf uitkiezen op welke dag je het partijtje wilt geven. De leeftijd is vanaf 6 jaar en aan de groep kunnen er minimaal 6 en maximaal 10 kinderen deelnemen.

Kosten incl. traktatie € 12,00 per persoon.

Naast figuren kan je van fimoklei ook schilderijtjes maken. Ook de sneeuwpotjes zijn zeer populair bij de kinderen.
Schilderen op doek behoort ook tot de keuze. Voor de stoere jongens en meisjes is figuurzagen (eerst een eigen tekening maken en daarna uitzagen) erg leuk en voor de oudere kinderen is er natuurlijk het mozaïeken van een spiegel of sieradendoosje.
Je hebt in ieder geval een uniek beeld en een leuke herinnering aan je verjaardagsfeest!


Voor inlichtingen: Margot Tepas, telefoon: 0297-340150

info@creatieve-kinderpartijtjes.nl

http://www.creatieve-kinderpartijtjes.nl

Laat een Reactie achter