Chimpie Champ is een overdekte veilige en avontuurlijke speeljungle voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Hou je van bewegen? Wil je lekker kunnen SPELEN? Dan moet je bij Chimpie Champ zijn!!

Voor de jongste kinderen (vanaf kruipleeftijd) staan de vele speelelementen, zoals glijbaantjes, soft play dieren en een mini constructie en ballenbakken op een grote groene mat. Zo kunnen ze al spelend de grote speelwereld veilig verkennen. Dinsdag en donderdagochtend peuterochtend. Ben je al “groot” dan kan je je uitleven in de mega grote speelconstructie met buizen, etages, glijbanen en een klimbrug. Springen op de trampolines of het springkussen, dansen in de disco, hangen in de elastieken van de Power tower…kortom genoeg te doen!
Extra voor de klimmers; MOUNT CHIMPIE de 5 meter hoge berg! Wie klimt er helemaal naar boven??hutjes_chimpiechamp_aalsmeer 1
Voor de ouders/begeleiders
Chimpie Champ biedt comfortabele zitgelegenheid bij de spelende kinderen en volop ‘leesvoer’. Draadloos internet kan via de Wifi. Chimpies Corner biedt een keur aan lekkernijen voor groot en klein. Van een vers kopje koffie met iets ‘erbij’ tot vers afgebakken broodjes. De frietjes, poffertjes en snacks met kannen limonade ontbreken natuurlijk niet. Ook schenken wij soft-drinks, wijn, bier en serveren wij borrel ”frituurhoeraatjes”!

Voor de jongste kinderen PEUTEROCHTEND dinsdag en donderdag tussen 10.00 – 12.00 uur entree voor (peuter)begeleiders GRATIS! Uw kind krijgt een stempelkaart en met elk bezoek een stempel. Na 5 stempels is de kaart VOL en is het 6de kinderentree GRATIS! Niet van toepassing in de voorjaarsvakantie van 18 februari tot 4 maart 2012!

JARIG?? Vier dan je feestje spelend in de speeljungle en in een eigen getheamtiseerde partykamer! Voor informatie zie FEESTJES!

VOORJAARSVAKANTIE, 18 februari tot en met 4 maart alle dagen geopend van 09.30 – 19.00 uur  Zie NIEUWS (hierboven) voor speciaal aanbod voor Kinderdagverblijven/BSO’s en NSO’S tijdens de Kerstvakantie!.

GLOWGOLF, 18 holes Glow in the dark midgetgolf, origineel, spannend en super in combinatie met de speeljungle! GLOWBALL BLASTER en TIME FREAK; zijn nieuwe kortdurende, enerverende en hilarische games bij GlowGolf die je in teamverband speelt. Zie entreeprijzen voor de comb-iticket Chimpie Champ-GlowGolf. On line kosteloos  reserveren via www.glowgolf.nl, dan bent u zeker van een afslagtijd op de golfbaan.

HEEL BIJZONDER FEESTELIJK VERVOER.
 Laat uw kinderen halen en brengen door een prachtige lincolm limousine of een hummer limousine met chauffeur! De auto biedt plaats aan 8 passagiers. Voor meer informatie over de autoverhuur (dus niet over de kinderfeestjes) kunt naar de website www.limonodig.nl of mailen naarinfo@limonodig.nl . De autorit naar Chimpie Champ en het ritje naar huis maken het gehele kinderfeestje zeker onvergetelijk!mountain

BALLENBAKKEN ONHYGIENISCH? Juist omdat wij weten hoe belangrijk de hygiene is wassen wij MINIMAAL  een keer per 2 weken ALLE BALLEN. Hiervoor hebben wij een speciale ”stofzuiger” die de ballen opzuigt, wast en droogt. Dit doen wij op maandag, de dag waarop wij gesloten zijn vanwege deze wekelijkse ‘grote schoonmaak’. Alle speelmaterialen worden dan schoongemaakt en de hele speelconstructie wordt van binnen gezogen en afgenomen.

 

HOERA, vier je feestje in de speeljungle en eet met je vriendjes in een eigen partykamer!
Alvorens U reserveert is het raadzaam even te overleggen naar welke kamer uw keuze uitgaat; er zijn 5 verschillende thema’s
De Piratenkamer, de Vet-Coole kamer, De Dol-Fijne kamer, de Prinsessekamer of de Jungle kamer. Ga naar de foto’s voor afbeeldingen van de verschillende partykamers.
In de partykamer wordt het feestje begeleid door een RANGER die zorgt draagt voor een gezellig feest. Samen zingen, proosten op de jarige en het Chimpie cadeautje uitpakken.

 

Extra knutselactiviteiten; Tijdens de Super all in Jungle party laten wij de verjaardagsgasten in de partykamer door henzelf een eigen gekleurde ballon maken. Deze manier om zelf je ballon te kleuren en te beschrijven is geheel nieuw in Nederland. De kinderen gaan dan naar huis me een eigen gemaakt ‘kunstwerkje”.

 

Met een Limousine of een limousine Hummer opgehaald en weer  thuisgebracht?

Dat is wel heel bijzonder! U kunt limousine vervoer regelen door te mailen naarlimo_007info@limonodig.nl .  Een limousine huurt u vanaf € 125.00 per uur, in de auto is plaats voor 8 personen. Dit mailadres is alleen voor de autoverhuur, voor kinderfeestjes mailt u naar Chimpie Champ.

 

limo_029_1

 

Deze arrangementen zijn onze standaard feestjes. Indien u aanvullingen wenst of bijv. een familie reunie of een ´baby shower´ wilt organiseren vraag dan naar de mogelijkheden!
(prijs)wijzigingen voorbehouden. Minimaal 6 kinderen per feestje, max. aantal gasten voor de partykamer ca. 12. Per verjaardag 2 begeleiders gratis entree. Indien u meer kinderen uit wilt nodigen overleg dan met de reserveringsmedewerkster, er zijn andere opties mogelijk.

 

OLLIEBOLLIE party Super all-in Jungle party Chimpie’s GlowGolf Party
€ 13.75  per kind
spelen en een game GlowBall Blaster
€ 17.50 per kind. Twee keer in de  partykamer, spelen, knutselen en
een game Glowball blaster
  € 16.95  per kind
spelen en 18 holes GlowGolf
Bon voor limo, snoepverrassing
en waterijsje
Bon voor limonade, snoepverrassing
en waterijsje 
Bon voor limonade, snoepverrassing en waterijsje
Naar de partykamer
zingen, cadeautje voor de jarige, Safarimeal
frietjes, snack, limo en verrassing
In de partykamer appelsap, snoepje, zingen en cadeau voor de jarige,
dan allemaal een eigen ballon kleuren en de Ranger neemt de eetbestelling
op. Keuze uit frietje met snack, poffertjes en een soft-drink. Daarna weer spelen!
GlowGolf (ca. 50/60 min) op de gereserveerde afslagtijd
Begeleiders spelen GlowGolf mee en betalen € 5.00
Op een later tijstip samen eten in de partykamer zoals besteld Naar de partykamer, zingen, cadeautje uitpakken, Safarimeal
frietjes, snack, limonade en verrassing
 incl. een game GlowBall Blaster; een
superspannend spel of voor de kids onder 4
jaar een snoepbekertje bij vertrek.
Ijsje eten in de speeljungle en op een afgesproken tijdstip een game GlowBall
Blaster.
Prijzen met ingang van 1 september 2011

Chimpie Champ
Oosteinderweg 247c
1432 AT AALSMEER
0297-361223
E-mail : AALSMEER@CHIMPIECHAMP.NL
Site : http://chimpiechamp.nl


 

Laat een Reactie achter