Uitnodiging Cars feestje 1

De tekst in de onderstaande uitnodiging kan worden gewijzigd worden door in het formulier de tektst aan te passen. Klik vervolgens op “Wijzig tekst”. De tekst in de afbeelding zal nu gewijzigd worden in de aangepaste tekst.
De tekst kan worden uitgelijnd door middel van spaties en enters. Wanneer de uitnodiging naar wens aangepast is kan deze worden opgeslagen door de knop “uitnodiging opslaan” te gebruiken onder de afbeelding. Wanneer de afbeelding eenmaal op uw computer is opgeslagen kan u deze zelf afdrukken of van de afbeelding een echt uitnodingskaart laten maken door een gespecialiseerde kaarten webshop.

 

Deze afbeelding is gratis te gebruiken en te downloaden. Wanneer u de afbeelding gebruikt zouden wij het op prijs stellen dat u deze pagina leuk vind via Facebook met de buttons onder de uitnodiging.

 

Share
 1. Blij, blijer, helemaal blij! Deze site is super! Onze dochter van 5 is helemaal weg van haar uitnodigingen! Vermoedelijk komen we nog wel een paar keer terug…

 2. Bedankt!
  In de winkel waren de cars-kaarten uitverkocht, dus op goed geluk via internet iets gezocht: super, bedankt!!

 3. Super gaaf deze site, ik wist niet waar ik moest beginnen en dit is een mega goede stap naar een mega feestje voor mijn zoontje dat 2 word.

  Dank je wel.

  groetjes mandy

 4. Wat geweldig! Ontzettend bedankt voor deze leuke uitnodiging!

 5. wel jammer dat jullie niet van sesamstraat enzo een uitnodiging hebben maar van cars dat komt helemaal goed mijn zoontje is er helemaal blij mee

Laat een Reactie achter